EXCLUSIV FOTO: Tragedie în Ardusat – Băiat de 17 ani găsit mort de părinți. Ar fi consumat alături de o tânără o substanță necunoscută (actualizare)

0
888

Moartea învăluită în mister la Ardusat. Un adolescent în vârstă de 17 ani din localitate a fost găsit fără viață de părinți astăzi dimineață.

Conform surselor noastre adolescentul nu prezenta semne de boală sau de oboseală. Apropriații susțin că acesta și-ar fi petrecut seara alături de o tânără din Baia Mare, alături de care ar fi fumat ceva iar apoi ar fi băut o substanță necunoscută.

Mai mult, aceleași surse spun că adolescentul ar fi purtat mai multe discuții prin mesaje text pe telefonul mobil cu respectiva tânără care i-ar fi „recomandat” să consume respectiva susbstanța ”pentru a avea energie și forță de muncă mai multă”. Ultimul mesaj între cei doi ar fi fost în jurul orei 23.30.

Astăzi dimineață adolescentul a fost găsit decedat. Părinții au cerut ajutor la 112 iar polițiștii deplasați la fața locului au deschis o anchetă. Telefonul băiatului a fost luat de polițiști pentru investigații. Criminaliștii au fost și ei chemați pentru a cerceta cazul.

Sursele spune că imediat după ce a aflat de deces tânăra ar fi plecat în Baia Mare, motivând că trebuie să scoată urgent ceva bani.

Cadavrul adolescentului a fost transportat la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

În această dimineață, la ora 07.23, polițiștii Secției 3 Fărcașa au fost sesizați prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că un tânăr de 17 ani a fost găsit în stare de inconștiență la domiciliu acestuia în Ardusat.

La fața locului, polițiștii au identificat persoana, care se afla în poziție întins pe pat în una din încăperile imobilului. Decesul acestuia a fost confirmat de către un medic din cadrul SAJ Maramureș aflat la fața locului.

Cu ocazia examinării exterioare a cadavrului s-a constatat faptul că nu există urme de violență.

Cadavrul a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare, Serviciul de Medicină Legală, în vedere efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.