EXCLUSIV – ÎNCĂ O TRAGEDIE ÎN MARAMUREȘ: Un bărbat din Petrova a fost răpus de coronavirus la doar 46 de ani. Mama și soacra lui confirmate pozitiv și internate în spital

0
1231

Astăzi a fost cu adevărat o zi neagră în județul Maramureș. Tragediile au lovit fără milă familii din Vișeu de Sus dar și Șomcuta Mare. Iată că o altă dramă a lovit crunt o familie din Petrova.

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, angajat la o societatea de Drumuri Maramureș s-a stins în câteva clipe pe patul de spital. Conform surselor noastre barbatul a fost transport la unitatea medicală după ce s-a simțit rău. Acolo i s-ar fi făcut un test antigen care a ieșit pozitiv la Sars Cov-2.

La scurt timp de la internare pacientul a avut dificultăți în respirație și ar fi intrat în stop cardio-respirator. Medicii nu l-au putut salva, fiind declarat decesul.

Aceleași surse susțin că mama dar și soacra maramureșeanului au ajuns la spital, confirmate și ele pozitiv COVID-19.

Să mai spunem și faptul că localitatea Petrova a fost de două ori în carantină datorită numărului mare de infectări. În acest moment Petrova are 15 persoane confirmate pozitiv COVID-19 și are cea mai mare rată de infectare din județul Maramureș: 6,20 la o mie de locuitori. Județul Maramureș are o rată de 0,66 pozitivare la o mie de locuitori. E drept că această incidență nu are nimic cu realitatea datorită faptului că DSP realizează un numărul extrem de mic de teste (187 probe P-CR efectuate / 12 pozitive). Astăzi, 26 de unități administrativ teritoriale din județul Maramureș au 0 persoane noi depistate în ultimele 14 zile.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.