FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Femeie de 81 de ani, dispărută de acasă de două zile, găsită decedată de polițiști, pompieri și localnici

0
438

Misiune dificilă pentru polițiștii, pompierii dar și localnicii din zona orașului Târgu Lăpuș. Aceștia au căutat o femeie în vârstă de 81 de ani din cătunul Dealul Corbului care a dispărut de la domiciliu în urmă cu două zile. Echipajul canin al Poliției a reușit să îi dea de urmă, trupul femeii a fost găsit fără suflare într-o râpă adâncă de câțiva zeci de metri. Trupul neînsufleți al femeii a fost cu greu scos din zona respectivă.

Criminaliștii din cadrul Poliției Maramureș au examinat la fața locului cadavrul femeii însă nu au găsit urme de violență decât cele cauzate de căzătura de la înălțime în râpă. Cadavrul a fost dus la spital pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Ancheta poliției este în plină desfășurare. Aceștia urmează să stabilească exact cum a ajuns bătrâna într-o zonă atât de izolată situată la câțiva kilometri de domiciliu. Femeia locuia singură și nimeni nu știe cum a ajuns acolo.

În sprijinul echipajelor terestre de căutare au venit și salvamontiștii care au ridicat o dronă pentru a o căuta într-o zona muntoasă extrem de greu accesibilă.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș: Femeie găsită decedată

Luni, 19 aprilie, polițiștii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o femeie de 80 de ani, a dispărut de la domiciliu.

La fața locului polițiștii au identificat apelantul, un bărbat de 55 de ani, care a relatat faptul că în data de 18.04.2021, în jurul orei 1600, s-a deplasat la domiciliul femeii, ocazie cu care a constat faptul că aceasta nu se afla la locuinţă.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că femeia ar fi spus unei vecine că va pleca de acasă deoarece se simte singură.

Ieri, 20 aprilie, în urma activităților de căutare, femeia a fost identificată decedată într-o prăpastie, lângă albia râului Valea Rea, la o distanță de aproximativ 150 de metri de imobilul unde locuia.

Din cercetările efectuate până în prezent s-a stabilit faptul că femeia de 80 de ani, a căzut pe un teren accidentat stâncos, având pereții verticali de 30 m înălțime, decesul putând surveni ca urmare a traumatismelor suferite prin cădere/rostogolire.

Cadavrul a fost depus la Serviciul de Medicină Legală Maramureș, în vederea efectuării expertizei medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  uciderea din culpă.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.