FOTO CITITORI: Șeful Poliției Locale Baia Mare își schimbă anvelopele mașinii personale în timpul serviciului

1
1063

Cititorii site-urilor noastre ne-au trimis mai multe fotografii realizate astăzi în Baia Mare. Le publicăm alături de mesajul primit, fără sau mai facem niciun fel de comentariu.

”Cum profită, în timpul programului, (13.04.2021, ora 08.25) directorul poliției locale Baia Mare, de angajații instituției. Ca un adevărat stăpân, înconjurat de slugi și supuși servili, Perian Gheorghe, directorul poliției locale Baia Mare, furând probabil modelul de la șeful lui, și-a luat o cohorta de angajați de la poliția locala, o mașina a acestei instituții și s-au dus sa-i facă schimbul de cauciucuri la mașina personală a boss-ului.

Ca un adevărat șef de trib, Perian, cu masca pe bot și cu mâinile adânc înfipte in buzunare, îi supraveghea pe supuși cum schimbă cauciucurile. Aceștia, le-au încărcat ulterior în mașina instituției și le-au depozitat în spațiul închiriat de poliția locala la societatea Urbis.

Cine-i șef, îi șef! Pozele sunt concludente”…

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. Pentru că își permit și sunt plini de aere și arogante.Niste mici dumnezei care se cred atît puternici,pe care nu și voie sa ii întrebi sau deranjezi cu ceva,care nu fac altceva decât stau la prindă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.