FOTO/VIDEO EXCLUSIV: IMAGINI ȘOCANTE – Pacientă cu COVID-19 lăsată să zacă pe podea la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic (actualizare)

0
312

Imagini scandaloase filmate în exclusivitate de cititorii noștri la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic. O pacientă căzută pe podea din pat zace de aproape o oră, fără ca nimeni să o ridice. Niciun cadru medical nu și-a făcut apariția în zona respectivă.

Mai mult, cititorul nostru susține că nici condițiile din saloane nu sunt mai bune. De altfel, acesta a și filmat una dintre grupurile sanitare care era distrus.

Primarul orașului Cavnic, Vladimir Petruț a declarat în exclusivitate pentru vasiledale.ro:

“Urmează să luăm măsuri (…) nu am apucat încă să discut cu nimeni și nu știu încă despre ce este vorba. După ce mă documentez și vorbesc cu toată lumea, managerul este în drum spre spital, o să avem o discuție. Din câte am înțeles, acel salon este salonul care a fost incendiat, deci este o anchetă a poliției acolo.

Nu putem să efectuăm lucrări acolo până când nu este gata ancheta. (…) Ceea ce am văzut în aceste imagini este neplăcut și vom dispune măsuri. Nu știu cum doamna aceea a ajuns jos și cum s-a ajuns acolo (…) Eu ca primar nu pot să intru în spital, spitalul este în carantină. (…) Dacă ar fi după mine aș demite tot personalul, dar nu îmi permite nimeni acest lucru (…) Deocamdată voi lua măsurile pe care legislația mi le permite”.

ACTUALIZARE

”Revin cu informații despre acest subiect. Filmarea a fost făcută în urmă cu două săptămâni de o persoană care nu mai este internată. Acesta a rupt sigiliul poliției de la salonul în care a avut loc incendiul din 15 martie 2021 și a filmat acolo. Apoi a filmat și prin celelalte saloane. Este vorba despre un pacient internat la etajul 3, apoi depistat cu Covid 19 și transferat pe secția Covid. Despre femeia care era căzută pot să vă spun că dânsa era ridicată și 20 de ori într-o zi. Este consemnat și în fișa medicală. Cadrele medicale s-au înțeles cu pacienții de acolo să fie anunțați de fiecare dată când cade din pat pentru a putea interveni. Cadrele medicale nu sunt non stop în zona Covid și din acest motiv ar fi trebuit anunțați chiar de către cel care a filmat” ne-a declarat Vladimir Petruț, primar.

știre în actualizare

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.