Fiecare casă de om gospodar merită calitatea premium a unui coș de fum ceramic HOCH

0
2934

Un sistem profesional de evacuare al fumului și a gazelor arse din orice tip de dispozitiv termic, va oferi oricărei locuințe, siguranța și performanțele nemaiîntâlnite la soluțiile clasice, lăsându-te pe tine să te bucuri cu adevărat de avantajele confortabile ale sursei de încălzire din casa ta. Pe lângă designul specializat și materialele de calitate premium, un sistem complet de evacuare al fumului te va ține pe tine, familia ta sau persoana iubită, departe de orice fel de riscuri precum, incendiile sau intoxicațiile provocate de gazele arse.

Este foarte important ca pe lângă investiția într-un șemineu de calitate, să te asiguri că și sistemul de evacuare ales, se va ridica la înălțimea așteptărilor tale. De aceea, profesioniștii de la PEFOC – firmă sibiană cu tradiție de peste 20 de ani în soluții alternative de încălzire, recomandă cu cea mai mare responsabilitate, utilizarea unui sistem complet de cos fum ceramic Hoch.

Un coș de fum profesional este elementul cel mai important din cadrul unei construcții termice. De-a lungul anilor, tehnologia de fabricare a evoluat, iar coșurile de fum ceramice din beton au devenit cele mai utilizate sisteme de evacuare ale gazelor arse și ale fumului din șeminee, centrale cu sau fără gazeificare, termoșeminee, sobe sau centrale, indiferent de combustibilul folosit: lemne, peleți, cărbuni sau gaz, înlocuind cu succes, tradiționalul coș din cărămidă. Șamota de calitate din care este fabricat canalul interior al hornului, precum și construcția facilă a kitului sunt avantajele esențiale ale acestui coș de fum “made in Germany”!

Sistemele din material ceramic sunt printre cele mai rezistente și performante soluții de evacuare a gazelor arse, fiind recomandate de orice montator cos de fum care își cunoaște meseria și riscurile la care ne expunem atunci când folosim coșuri sau burlane improvizate sau de calitate precară. Coșurile ceramice Hoch devin astfel, o alternativă preferată și sigură la coșurile tradiționale zidite din cărămidă. Acestea sunt compatibile cu diferite tipuri de surse de încălzire (sobă, șemineu sau centrală), putând fi folosite indiferent de tipul de combustibil al sursei principale: lemne, gaz, peleți sau biomasă.

Durabilitatea este o altă caracteristică de top a sistemelor ceramice. Combinația coș ceramic – burlane cos de fum produse de compania nemțească cu tehnologie brevetată Hart Keramic, vă va asigura un tiraj optim pentru un randament maxim al sursei voastre de încălzire, combinând calitatea materialelor cu ușurința instalării modulare. Coșurile de fum ceramice sunt disponibile într-o gamă variată de forme (coșuri simple sau duble) și diametre (între FI 100 și FI 400). Izolația termică a coșurilor de fum ajută la prevenirea condensării vaporilor de apă în interiorul tubului de fum și asigură un tiraj optim, fapt pentru care, acest produs disponibil în gama PEFOC, beneficiază de o garanție extinsă de 30 de ani.

Pe lângă faptul că se montează cu ușurință și rapiditate, datorită elementelor prefabricate din beton și ceramică, alte avantaje care fac coșurile de fum ceramice să se deosebească față de variantele standard, ar fi: rezistența la umiditate; rezistența ridicată la șocurile termice și la cele mecanice din exterior; substanțe agresive; viteza de încălzire la temperatura de operare; debitul ridicat în interiorul sistemului și dimensiuni exterioare compacte.

Dacă vă gândiți și la aspectul financiar, într-adevăr, prețul unui coș de fum ceramic poate fi mai ridicat, însă nu trebuie să uităm că vorbim despre un produs pe care nu va trebui să îl schimbați prea curând. În gama de produse marca Hoch există și hornuri confecționate din inox, mai accesibile din punct de vedere al costurilor, dar care nu vor face rabat de la calitate și performanța dusă la superlativ.    

Indiferent de orașul în care vă aflați, PEFOC devine soluția ideală dacă sunteți în căutarea coșului de fum potrivit. Alegeți dintr-o gamă variată de accesorii dedicate (tubulaturi, burlane sobe, reducții, pălării antivânt, etc) și servicii de întreținere și curățare premium. Sub sloganul “Noi facem tot, tu pui pe foc!” specialiștii din Sibiu vă pun la dispoziție din stocul propriu sau al partenerilor din întreaga țară, un univers complet de focare, șeminee pe lemne sau gaz, sobe rustice sau pe peleți și servicii de consiliere și montaj profesional de cea mai bună calitate.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.