ÎN TIMPUL SLUJBEI LA BISERICĂ: Doi pompieri au salvat viața unui băimărean în vârstă de 69 de ani

0
207

Adrian Deac şi Marcel Moldovan au reuşit să resusciteze un bărbat în vârstă de 69 de ani ce a intrat în stop cardiorespirator în timp ce participa la o slujbă la o biserică ortodoxă din Cehu Silvaniei
Moment de groază la o biserică ortodoxă din Cehu Silvaniei. Un bărbat în vârstă de 69 de ani din Baia Mare a căzut secerat în timpul slujbei, intrând în stop cardiorespirator.

Din fericire pentru acesta, in interiorul bisericii a avut doi îngeri păzitori ce purtau numele lui Adrian Deac şi Marcel Moldovan, doi pompieri de la Garda Cehu Silvaniei.

Marcel Moldovan se afla în apropierea bărbatului şi a sărit imediat în ajutorul său efectuând manevrele de resuscitare.

Adrian Deac se afla în pod, iar când a vâzut ce s-a întâmplat, a sunat imediat la 112 şi a coborât de îndată pentru ajutorarea bărbatului căzut.

Din fericire, manevrele de resuscitarea au funcţionat, iar bărbatul a fost predat conştient echipajului medical de pe Ambulanţă, sosit între timp la locul incidentului.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.

“Un domn în vârstă de 69 de ani a intrat în stop cardiorespirator şi imediat, împreună cu un coleg am sărit în ajutorul lui. Am început să efectuăm manevre de resuscitări pentru că omul se negrise la faţa, iar în momentul în care efectuam manevrele a început să scuipe sânge. A fost ceva groaznic. Dar, ama avut succes, iar în momentul în care Ambulanţa a sosit la faţa locului, bărbatul era conştient, L-am predat conştient echipajului de pe Ambulanţă şi sper ca domnul să fie bine, este cel mai important”, ne-a declarat salvatorul Adrian Deac.

Din câte se pare, bărbatul în vârstă de 69 de ani a fost prezent la Biserica din Cehu Silvaniei pentru a asistat la o slujbă de paos pentru un membru al familiei.

Adrian Deac este foarte cunoscut și în fenomentul sportiv, atât ca și fotbalist, cât și ca tehnician. Deac a fost antrenorul formației Silvania Cehu Silvaniei, iar actualmente ocupă banca tehnică a echipei Someșul Someș Odorhei.

Sursa sportulsalajean.ro

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.