VIDEO – CARANTINĂ PE HÂRTIE: Botez cu zeci de participanți în apele râului Lăpuș la Cătălina. Alții înghesuiți într-un lăcaș de cult (actualizare)

1
459

Paginile de socializare au fost astăzi pur și simplu ”invadate” de transmisiuni LIVE de pe malurile râului Lăpuș, din zona localității Cătălina. Acolo a avut loc un botez al unui cult religios la care au participat zeci și zeci de oameni. Marea majoritate nu purtau măști de protecție și nici nu păstrau distanțarea pe care mult ”iubitele autorități” ni le tot anunță minut de minut.

Și nu am fi zis nimic dacă zona respectivă nu era în CARANTINĂ ZONALĂ! Așadar localitatea Cătălina (comuna Coltău) este teoretic ÎNCHISĂ! Spunem teoretic deoarece noi credem că așa zisele carantine zonale sunt de fapt doar PE HÂRTIE. Așadar, un fel de praf aruncat în ochii oamenilor care nu rezolvă situația epidemiologică din județul Maramureș.

Ca să ne susținem afirmațiile de mai sus mai spunem doar atât: printre cei prezenți la botez sunt și persoane care locuiesc în municipiul Baia Mare. Teoretic aceștia nu ar avea cum să fie într-o zonă carantinată!

ACTUALIZARE

Primim și alte imagini despre acest subiect. Încă un exemplu care ne întărește convingerea că absolut nimeni nu mai respectă nicio măsură sanitară. Oamenii ignoră tot ceea ce transmit mari ”comunicatori” din Grupul de Dezinformare Publică. Tot astăzi, zeci de oameni s-au înghesuit într-un lăcaș de cult: fără distanțare, fără mască. Cei care ne-au trimis imaginile video spun că ar fi fost la Hideaga. Cei din Hideaga spun că nici vorba de așa ceva, iar imaginile ar fi fost filmate în Baia Mare.

Cine și ce măsuri au luat? Liniște…Așteptăm cu interes reacția celor abilitați.

ACTULIZARE – IPJ MARAMUREŞ

“În urma apariției în mediul on-line a articolului “CARANTINĂ PE HÂRTIE: BOTEZ CU ZECI DE PARTICIPANȚI ÎN APELE RÂULUI LĂPUȘ LA CĂTĂLINA. ALȚII ÎNGHESUIȚI ÎNTR-UN LĂCAȘ DE CULT”, publicat de Vasile Dale, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări cu privire la identificarea tuturor persoanelor implicate, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, spun reprezentanţii IPJ Maramureş.

ACTUALIZARE 2 – IPJ Maramureș

În urma apariției în mediul on-line a articolului “CARANTINĂ PE HÂRTIE: BOTEZ CU ZECI DE PARTICIPANȚI ÎN APELE RÂULUI LĂPUȘ LA CĂTĂLINA. ALȚII ÎNGHESUIȚI ÎNTR-UN LĂCAȘ DE CULT”, publicat de Vasile Dale, ieri, 21 martie, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că organizatorii evenimentului au fost trei bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 42 și 68 ani. Totodată, au mai fost identificate alte șapte persoane care au participat la evenimentul religios.

Organizatorii împreună cu participanții identificați până în acest moment, au fost sancționați contravențional conform Legii 55/2020 cu amenzi în valoare totală de 8.000 lei.

În cauză polițiștii efectuează verificări pentru identificarea tuturor persoanelor participante la evenimentul religios și sancționarea contravențională a acestora conform Legii nr. 55/2020.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.