EXCLUSIV FOTO / VIDEO: Depozit de aproximativ 300 tone de agregate minerale care funcționa fără permis de exploatare depistat de polițiști

0
880

Ieri, 19 martie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Agenției Naționale pentru Resurse Minerale și al polițiștilor din cadrul Secție 4 Poliție Rurală Leordina, au efectuat verificări în albia minoră a râului Ruscova.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că în perimetrul de exploatare avizat de către Sistemul de Gospodărire a Apelor Maramureș, s-au executat lucrări de extracție a agregatelor minerale și s-a constituit în apropiere un depozit de aproximativ 300 tone de agregate minerale, fără permis de exploatare.

Asupra cantitatății de 300 tone de agregate minerale, în valoare de aproximativ 21.000 lei, s-a luat măsura sechestrului asigurator și a fost lăsată în custodia reprezentanților unei societăți comerciale din Repedea, care derula în fapt activitatea de exploatare.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de executarea de activități miniere fără permis sau licență.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.