GALERIE FOTO EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Scandal monstru cu urmăriri în trafic, agresiuni și un vehicul distrus. Protagoniștii ”filmului”: un lăutar și un curier

0
381

Incident șocant astăzi la Cărpiniș, în Maramureș. Protagoniști: un cunoscut lăutar din Maramureș și șoferul unei firme de transport colete. Conform declarațiilor celor doi totul s-a terminat cu bunuri distruse (un telefon și geamurile de la autoturismul firmei de curierat), agresiune, dar și cu o urmărire în trafic de aproximativ 15 kilometri.

Totul s-a sfârșit în fața Primăriei din Dumbrăvița, unde primarul și poliția au intervenit. Acum ambii protagoniști sunt la audieri. Lăutarul susține că șoferul de la firma de curierat ar fi luat o bâtă metalică și că i-ar fi spart telefonul mobil de ultimă generație pentru care plătește rată de 1600 euro pe lună și atunci s-ar fi enervat și i-a spart geamurile de mașină. Pe altă parte, șoferul agresat și urmărit susține lăutarul s-a urcat în mașină la el și el a fugit pe cealaltă ușă.

Toate detalii precum și declarația șoferului firmei de curierat dar și a lăutarului în imaginile video de mai jos:

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 18 martie, în jurul orei 14.00, polițiștii din Copalnic Mănăștur au fost sesizați de către doi bărbați cu privire la faptul că între cei doi a avut loc o altercație.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constat faptul că cei doi bărbați de 54 respectiv 25 ani, s-au agresat reciproc pe fondul unor neînțelegeri.

În timpul altercației a fost distrus telefonul mobil al bărbatului de 54 ani și au fost produse avarii autoturismului care era condus de bărbatul de 25 ani .

În cauză polițiștii au întocmit două dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.