Tragedie lângă Romplumb / ACTUALIZARE. Un copil electrocutat. Părinţii au minţit în legătură cu cele întâmplate – FOTO, VIDEO

0
329

Tragedie în urmă cu puțin timp pe strada Podinei din Baia Mare, în imediata apropiere a platformei romplumb. Un copil s-ar fi electrocutat după ce un fir a căzut de pe un stâlp de electricitate.

Echipajele SMURD, Poliția și Ambulanța sunt la fața locului.

Potrivit primelor informaţii, este vorba despre un copil de circa 12 ani, inconştient şi transportat în resuscitare la UPU.

Un al doilea copil, când a văzut ce s-a întâmplat cu băiatul celălalt, de spaimă a leşinat. Medicii ajunşi la faţa locului i-au acordat asistenţă medicală şi şi-a revenit.

Pe surse am aflat că de fapt se pare că părinţii au minţit în legătură cu cele întâmplate şi că tragedia nu are nicio legătură cu cablul rupt şi că în colibă s-a produs nenorocirea, când copilul a vrut să scoată televizorul din priză.

După manevrele de resuscitare copilul a dat semne vitale, în acest moment aflându-se în stare gravă intubat la UPU.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 15 martie, ora 16.18, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un minor a fost electrocutat pe strada Hornului din municipiu.

Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a constatat faptul că un copil de 12 ani s-a electrocutat în timp ce încerca să scoată un televizor din priză.

Acesta a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

ACTUALIZARE

În urma cercetărilor efectuate la fața locului polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 16.15, în timp ce se afla în locuință, minorul s-ar fi autoaccidentat prin electrocutare de la un prelungitor care era conectat la instalația electrică improvizată din locuință.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.