VIDEO – De azi Maramureșul are prefect și subprefect. Doi tilicari anonimi cu zero realizări (OPINIE)

0
537

Pe pagina de socializare a Instituției Prefectului Județului Maramureș am urmărit astăzi LIVE alături de alți 24 de internauți ceremonia de învestire în funcția de prefect a lui Vlad Emanuel Duruș (USR) și în cea de subprefect a dnei Eniko Erzsebet Krizsanovszki.

Așadar, interesul în a urmări LIVE acest important eveniment a fost aproape ZERO (24 persoane live – puțin peste 250 în total au vizionat înregistrat). La fel ca și activitatea celor doi care de astăzi vor reprezenta interesele județului Maramureș la nivel înalt. Dar cine sunt cei doi.

Să începem cu prefectul Duruș – parlamentar USR de Maramureș (4 ani). Activitatea sa parlamentară a fost egală cu zero și cum nu a mai prins un loc eligibil pe listele USR-ului, ca să tacă i s-a promis funcția pe care de astăzi o ocupă. Așadar, un ”tilicar” notoriu în această funcție. Prestanță zero. Tot stăm și ne întrebăm ce ar putea Duruș discuta cu inspectorul șef ISU Maramureș, cu inspectorul șef al IJJ Maramureș sau de ce nu cu Dumnezeul Maramureșului, dr. Rareș Pop? Pe bune? Nimic. La 31 ani și zero experiență va reprezenta Maramureșul exact așa cum a făcut-o în Parlamentul României: prin tăcere. Dar apropo, că nu ne putem abține: ne poate răspunde proaspătul prefect ce a simțit când s-a plimbat de unul singur prin birourile Prefecturii Maramureș? A făcut un tur omul pentru că habar nu avea care pe unde este…

Să trecem la subprefect: Eniko Erzsebet Krizsanovszki. Înregimentată în UDMR, subprefectul a ocupat o funcție călduță de șefuleț la DJTS Maramureș. Promovată de partid. Și cam atât. A stat ascunsă prin biroul dânsei de la Tabere (ca să știe toate lumea măcar localizarea biroului, n.r.) până astăzi când a depus jurământul.

Imaginile video cu depunerea jurământului nu au nevoie de niciun comentariu. Prestanța celor doi zero. Dar este o vorbă: ne merităm soarta, cu vârf și îndesat.

Vasile Dale

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.