FOTO – SARASĂU: Urmărire în trafic pe DN19 după o mașină ticsită cu țigări

0
271

Ieri, 25 februarie, în urma activităților informativ operative desfășurate, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat un filtru pe D.N.19, la intrarea în municipiu dinspre localitatea Sarasău, pentru oprirea unui autoturism.

Întrucât autoturismul nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de polițiști, s-a procedat la urmărirea autovehiculului de către echipajul din filtru și de către toate echipajele de poliție disponibile.

Pe parcursul urmăririi autoturismul în cauză a acroșat două autovehicule staționate regulamentar, producând pagube materiale. Ulterior, pe raza comunei Călinești autoturismul a fost găsit abandonat, deschis și neasigurat, cu motorul oprit și roțile blocate.

În urma percheziției autoturismului, s-au descoperit mai multe colete care conțineau cantitatea totală de 14.250 pachete de țigări, reprezentând bunuri ce trebuie supuse unui regim vamal și care provin din contrabandă și că autoturismul avea aplicate plăcuțe de înmatriculare false.

Acestea împreună cu autoturismul au fost ridicate în vederea confiscării respectiv a indisponibilizării.

În cauză continuă cercetările pentru identificarea autorului şi tragerea acestuia la răspundere penală.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.