FOTO: CU BMW-UL ÎN GARDUL CASEI PAROHIALE. EVENIMENTE RUTIERE SOLDATE CU PAGUBE MATERIALE ÎN VIȘEU DE JOS (DN18) ȘI ILBA (DN1C)

0
499

Două evenimente rutiere s-au produs ieri pe Drumul Național 18, în Vișeu de Jos, și pe Drumul Național 1C, în Ilba. Din fericire, în ambele cazuri, accidentele s-au soldat doar cu pagube materiale.

Primul eveniment rutier s-a produs la Vișeu de Jos, ieri dimineață. Șoferul unei autoutilitare nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism BMW cu volan pe partea dreaptă. În urma impactului, BMW-ul a fost aruncat în gardul Casei Parohiale din Vișeu de Jos. Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă mașinile au fost avariate. Polițiștii au suspendat dreptul de a conduce pentru conducătorul autoutilitarei care nu a acordat prioritate de trecere.

Un alt eveniment rutier s-a produs în seara trecută pe DN1C, în Ilba. Un șofer a pierdut controlul volanului din cauza carosabilului alunecos și s-a oprit în șanțul din dreapta direcției de mers. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.