EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Poliția în alertă maximă la Ocna Șugatag – O elevă de 10 ani a dispărut inexplicabil timp de două ore din școală. Micuța este speriată

0
172

Incident neobișnuit astăzi la Ocna Șugatag. O elevă în vârstă de aproximativ 10 ani s-a dus astăzi dimineață la școala generală din localitate. După câteva minute de la începerea orelor, conform informațiilor noastre, eleva s-a cerut de la cadrul didactic pentru a merge la toaletă.

Timp de două ore eleva a fost de negăsit. Cadrul didactic a fost cel care a dat alarma către conducerea unității de învățământ. După ce au căutat-o prin toată școala s-a cerut ajutorul polițiștilor.

După două ore eleva a apărut din senin. Conform surselor noastre aceasta părea speriată și nu a spus unde a fost în acest timp.

În acest moment eleva a fost preluată de un psiholog care încearcă să discute cu ea. Pe de altă parte polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă minora a fost sau nu victima vreunei infracțiuni.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi dimineață, 23 februarie, la ora 8:30, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați de către directorul unei școli cu privire la faptul că o minoră de 11 ani a dispărut de la școală.

În prima fază a dispariției acesta a informat un coleg prin mesaje scrise pe telefon cu privire la faptul că a fost răpită de mai multe persoane și închisă în portbagajul unui autoturism.

Minora a fost identificată pe raza localității Sat Șugatag.

Din cercetările efectuate de polițiști reiese faptul că această nu a fost răpită și nici nu a fost victima vreunei infracțiuni, nefiindu-i pusă viața în pericol.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lipsire de libertate.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.