FOTO / VIDEO EXCLUSIV – Recent revenit în țară, un tânăr a ieșit pe geamul apartamentului de la etajul 3 al unui bloc din Târgu Lăpuș. Suspiciune că ar fi consumat substanțe interzise (actualizare)

0
446

Desfășurare de forțe impresionantă în urmă cu puțin timp în centrul orașului maramureșean Târgu Lăpuș. Echipajele medicale ale Ambulanței, ale Pompierilor Militari dar și ale poliției și jandarmeriei, au fost solicitate să intervină după ce la 112 s-a anunțat faptul că un tânăr a ieșit pe geamul de la un apartament situat la etajul 3 al unui bloc.

Forțele de intervenție au dus o negociere contra-cronometru cu tânărul și au reușit să îl convingă să intre în apartament.

Acesta a fost imediat preluat de echipajele medicale, care l-au transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, secția Psihiatrie.

Sursele noastre vorbesc și despre faptul că tânărul a revenit recent în țară din străinătate și că ar fi consumat substanțe interzise.

Actualizare

Alte surse suțin că tânărul nu a amenințat că se va sinucide. Pur și simplu acesta așa ar proceda când fumează: iese pe geam. Oamenii care au sunat la 112 s-au speriat când l-au văzut și au sunat la 112.

vom reveni cu detalii

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 21 februarie, ora 14.30 Polițiști din Târgu Lăpuș au fost sesizați cu privire la faptul că pe geamul unui apartament de la etajul 3 al unui imobil din oraș se află o persoană care stă pe pervaz, cu picioarele în exterior.

Ajunși la fața locului polițiștii au identificat un tânăr de 26 ani, care stătea pe pervazul geamului locuinței, în poziția menționată și fără a amenința sau fără a face vreo solicitare.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Sighetul Marmației pentru investigații medicale de specialitate.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.