URMĂRIRE ÎN TRAFIC: ŞOFER BEAT ŞI FĂRĂ PERMIS, BLOCAT DE POLIŢIŞTI CU AJUTORUL UNUI TIR-IST. Ce spun poliţiştii

0
152

Aseară poliţiştii din Baia Sprie au efectuat semnalele regulamentare de oprire unui autoturism înmatriculat în Polonia. Şoferul acestuia nu a oprit, iar poliţiştii au trecut la urmărirea sa în trafic. Totodată, au cerut ajutorul echipajelor Poliţiei rutiere din Baia Mare. Ajunşi pe strada Oborului, cu ajutorul unui şofer de TIR au blocat şoseaua, astfel reuşind să-l oprească pe individ.
După ce l-au identificat s-a stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere de nicio categorie, ba mai mult, emana şi o halenă alcoolică.

Ce spune IPJ Maramureș – A crezut că poate scăpa de polițiști


Ieri, 17 februarie, ora 17:00, polițiștii din Baia Sprie în timp ce desfășurau o acțiune pe linie rutieră pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice, au efectuat semnale de oprire regulamentare unui autoturism care și-a continuat deplasarea.

La scurt timp pe strada Oborului din Baia Mare, polițiștii au reușit blocarea în trafic a acestuia.

A fost identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat de 50 de ani din municipiu, iar în urma verificărilor efectuate de polițiști, aceștia au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

Deoarece conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aer expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la Centrul de Permanență din Baia Sprie, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În baza probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Baia Sprie, au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de persoana bănuită de comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și sub influența alcoolului în cauză, fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore a acesteia.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Maramureş, urmând ca azi, 18 februarie, să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.