FOTO / ACTUALIZARE: Accident rutier pe strada Industriei din Baia Mare. O maşină s-a izbit de maşina unui echipaj SMURD

0
284

Un accident rutier s-a produs în Baia Mare, pe str. Industriei, lângă pod. Potrivit primelor informaţii, o maşină s-a izbit de un echipaj SMURD. Traficul în zona este blocat. La faţa locului s-a îndreptat echipaje SMURD, poliţie.

Actualizare

Mașina Medicului de Urgență, (MMU), ce participă la intervențiile S.M.U.R.D., a fost implicată într-un accident de circulație cu un alt autoturism, în Baia Mare. Accidentul s-a produs în jurul orei 10.15, pe strada Industriei, din municipiu.

Conducătoarea auto a celuilalt autoturism a fost examinată medical și a refuzat transportul la spital. Personalul S.M.U.R.D. nu a necesitat îngrijiri medicale. Mașina medicului de urgență era în misiune. Se deplasa la un caz. Poliția a început cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Actualizare – IPJ Maramureş

Azi, 17 februarie, la ora 10.10, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Tâmplarilor la intersecție cu strada Industriei, s-a produs un accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat faptul că, un autoturism condus de o femeie de 66 de ani din Baia Mare, a intrat în coliziune cu o autospecială SMURD, care se afla în misiune, având puse în funcțiune semnalele acustice și luminoase.

În momentul impactului în autospeciala au fost trei persoane, un bărbat de 38 de ani din Baia Mare, care se afla la volan și două cadre medicale, ambele de 33 de ani.

În urma accidentului rutier nu au rezultat victime, doar pagube materiale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.