EXCLUSIV VIDEO: Un tânăr s-a aruncat de trei ori pe capota autospecialei de la Jandarmeria Baia Mare simulând un accident. A fost imobilizat și dus la secție

0
623

Scene demne de cascadorii râsului noaptea trecută pe strada Melodiei din Baia Mare. Jandarmii au fost chemați să spargă o întâlnire a mai multor tineri într-un apartament din zona amintită.

Totul s-a desfășurat normal, doar că la plecare unul dintre tineri s-a aruncat de trei ori pe capota autospecialei de intervenție a jandarmilor simulând un accident. În cele din urmă el a fost imobilizat, dus la secție pentru identificare și amendat. Totul a fost filmat de un amic al tânărului care striga în gura mare: Uitați-vă cum face Jandarmeria ABUZ!

”În data de 07.02.2021, în jurul orelor 03.30, jandarmii aflați în serviciu pe raza municipiului Baia Mare, au fost solicitați prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, de către locatarii unui imobil situat pe strada Melodiei, cu privire la faptul că un grup de tineri aflați într-un apartament din acel imobil tulbură liniștea publică prin strigăte și larmă. Jandarmii s-au deplasat în locul indicat și au atenționat verbal pe acei tineri cu privire la cele sesizate, aceștia conformându-se. În momentul în care jandarmii intenționau să plece, unul dintre acei tineri, domiciliat în Baia Mare, cu vârsta de 21 de ani, s-a poziționat în fața autoturismului jandarmilor și a tulburat liniștea publică. Jandarmii i-au aplicat acestuia sancțiune contravențională conform Legii 61/1991 în valoare de 500 lei”, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Maramureș, Nicolae Radu.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.