FOTO: NU S-AU LECUIT! După ce şeful DSP Maramureş s-a pozat fără mască de protecţie în Catedrala Episcopală din Baia Mare, acum a comis-o şeful de la puşcărie! Amendat cu 500 lei (actualizare)

0
378

Acum câteva săptămâni v-am prezentat fotografii postate de Episcopia Ortodoxă a Maramureșului și Sătmarului făcute în Catedrala Episcopală din Baia Mare. Atunci șeful DSP Maramureș, Rareș Pop, s-a fotografiat fără mască de protecție, cu toate că purtarea acesteia în spații închise era obligatoriu.

Acum aceleași feţe bisericești au comis-o din nou. De această dată la Biserica din cadrul Penitenciarului Baia Mare. Acolo, directorul Penitenciarului Baia Mare a fost recompensat de Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, arhiereu vicar, cu o diplomă pentru că a luptat în linia întâi împotriva pandemiei COVID-19.

Bineînțeles au urmat pozele de final. Dacă preoții pot sluji în biserică fără mască de protecție nu același lucru se poate spune despre enoriași. Iar directorul penitenciarului este un simplu enoriaş chiar dacă biserica este în incinta Penitenciarului pe care-l conduce.

Așteptăm un punct de vedere din partea așa-ziselor autorități (a se citi instituții, pentru că autorități avem doar în Coreea de Nord). Se va autodenunța și directorul penitenciarului pentru că a încălcat legea așa cum a făcut-o directorul DSP Maramureș, Rareș Pop?

Vom trăi și vom vedea.

Actualizare

Conform informațiilor noastre IPJ Maramureș a aplicat în acest caz o sancțiune în sumă de 500 de lei.

Sursa foto Facebook / Episcopia Ortodoxă a Maramureşului şi Sătmarului

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.