VIDEO – LIBER LA CHEFURI ÎN BIRTURI? Petrecere cu ceteră și zongoră într-un local din Sighetu Marmației. 23 amenzi în sumă 15.000 lei

0
360

Petrecere de pomină într-un local public din Sighetu Marmației. Și nu orice fel de petrecere, ci una care a avut de toate: ceterași, ”danț” și nelipsita șampanie.

Cheful s-a ținut deși astfel de evenimente, inclusiv private, sunt strict interzise în această perioadă în care noul coronavirus se răspândește tot mai mult. Astăzi în Maramureș, 7 oameni au decedat, numărul maramureșenilor care au murit de la începutul pandemiei ajungând la 527.

Acum echipajele poliției Sighetu Marmației sunt la fața locului.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Astăzi, 30 ianuarie, polițiștii din Sighetu Marmației au efectuat o acțiune în colaborare cu polițiștii de frontieră și jandarmii maramureșeni, privind limitarea răspândirii cu noul coronavirus.

În cadrul acestei acțiuni, în jurul orei 20.30, polițiștii au identificat 10 persoane care participau la o petrecere într-o locație din Sighetu Marmației.

Polițiștii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 15.000 de lei pentru participare și nerespectarea Legilor 55/2020 și 61/1991. Petrecerea a fost întreruptă de către polițiști.

video: preluare live facebook.com
video: preluare live facebook.com
video: preluare live facebook.com

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.