EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Doar ne lăudăm ca verificăm respectarea legii. În realitate: LA GRĂMADĂ – fără măști, fără distanțare, pe ruta Jibou – Ulmeni – Baia Mare

0
188

Zilnic Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș ne informează prin intermediul comunicatelor de presă că se verifică 24 de ore din 24 respectarea măsurilor restrictive impuse de pandemia Covid-19.

Ni se spune câți oameni au fost sancționați pentru că au încălcat distanțarea socială. Ni se furnizează fotografii cu autobuze goale-goale doar-doar vom mușca ”momeala” și vom și crede că REALITATEA este chiar așa de frumoasă. Ei bine haideți să trecem la subiect și să vă prezentăm noi realitatea așa cum este. Oamenii sunt sătui până peste cap de toate ”sfaturile așa zișilor specialiști”. Marea majoritate a acestora nu mai respectă absolut nimic.

Așa arată fotografiile oficiale: autobuzele sunt goale. realitatea însă….

Avem și un exemplu elocvent. E drept avem mai multe, dar o să le luăm pe rând. Așadar, astăzi ne-am oprit la TRANSPORTUL ÎN COMUN. Ei bine în toate fotografiile OFICIALE avem autobuze goale în care distanțarea și purtarea măștii este respectată. Imaginile pe care vi le prezentăm mai jos este REALITATEA PURĂ. Cam așa se efectuează transportul în comun pe ruta Jibou – Ulmeni – Fărcașa – Hideaga – Baia Mare (punct final – societatea Aramis). Nici vorba de respectarea distanței sociale (un scaun ocupat – unul liber), nici vorbă de purtarea măștii de protecție (e drept avem pe imagini și 2-3 persoane care poartă mască) sau cei care o poartă o fac doar pentru a-și proteja… bărbia.

Iar cititorii noștri nu mint. ”Sunt zile în care suntem 60 de persoane în autobuz. La grămadă. Stăm și pe treptele de la uși” ne spune cititorul nostru.

Oficial ni s-a spus că ultimul control pe ruta amintită a avut loc săptămâna trecută iar amenzile aplicate au însumat 3.000 de lei. Suntem curioși să vedem ce se va întâmpla în continuare și dacă operatorul economic care efectuează transportul de muncitori o va face prin respectarea legislației în vigoare.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.