EXCLUSIV FOTO: Ninsorile aduc haos pe șosele – Impact violent la intrare în Sighetu Marmației. Accidente și în Bușag și Baia Mare (ACTUALIZARE)

0
148

Un accident de circulație s-a produs în această seară pe DN18, în zona Făget de la intarea în municipiul Sighetu Marmației. Conform primelor informații în accident au fost implicate două autoturisme care s-au ciocnit frontal.

Un echipaj SMURD a acordat îngrijiri medicale persoanelor rănite la fața locului, iar echipajele de poliție au deschis o anchetă.

Traficul rutier a fost blocat peste o oră. Șoferii spun că partea carosabilă era acoperită de zăpadă înainte de producerea accidentelui, utilajele de deszăpezire neintervenint decât după accident.

Actualizare – IPJ Maramureș

Aseară, în jurul orei 21.00, polițiștii din Sighetu Marmației au fost solicitați să intervină la un accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că o tânără în vârstă de 25 de ani din Călinești, care conducea un autoturism dinspre municipiul Sighetu Marmației spre Vadu Izei, intr-o curba periculoasa la stânga, semnalizată cu panouri succesive, a derapat și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus. La volanul acestuia se afla un tânăr din Oncești în vârstă de 21 de ani. Niciunul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Tânăra de 25 de ani a suferit leziuni ușoare, a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, stabilindu-se că nu necesită internarea.

BUȘAG

Accident rutier și la Bușag, ieri pe DN1C. Două autovehicule s-au ciocnit iar o persoană a fost rănită ușăr. Traficul rutier a fost blocat zeci de minute.

BAIA MARE

Un șofer a pierdut controlul volanului pe DN1C la ieșirea din Baia Mare și a părăsit partea carosabilă, oprindu-se în șanțul din stânga direcției de mers. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

CITEȘTE ȘI:

https://vasiledale.ro/2021/01/19/video-cu-viteza-melcului-pe-drumurile-nationale-ninge-abundent-in-maramures/

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.