ACTUALIZARE – CA-N FILMELE CU 007 sau plictiseală maximă: Doi polițiști locali băimăreni se cred spioni (pamflet)

0
858

Doi polițiști de la Poliția Locală Baia Mare se cred spioni! Pe bune!? Imaginile ne-au parvenit involuntar tocmai de la cei care s-au filmat în timp ce încercau să instaleze microfoane în fișetele colegilor pentru a-i spiona.

Cum intelectul celor doi ageamii este mediocru, s-au filmat, crezând probabil că vor fi reperați de vreun regizor și în viitoarele roluri ale filmului 007, vor fi protagoniști în rolul lui James Bond. Habar nu au că ”gluma” lor poate duce la deschiderea unui dosar penal. De această dată de adevărații polițiști…

Asta se întâmplă când din paznici comunali unii ajung purtători de caschetă pe scăfârlii goale în interior.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare… oare???

ACTUALIZARE

Imaginile apărute în spațiul public au scos la iveală amănunte senzaționale care s-ar fi petrecut în Poliția Locală Baia Mare. Surse din rândul polițiștilor locali susțin că nu polițiștii care apar în imagini ar fi instalat microfoane și camere ascunse. Aștia spun că un alt polițist local ar fi făcut acest lucru. Și asta deoarece ar avea un proces cu unul dintre polițiștii locali ce apar în imagini. Aceleași surse spun că polițiștii locali din imagini ar fi bănuit că sunt înregistrați auto și din acest motiv s-ar fi filmat în timp ce verificau dacă sunt sau nu microfoane în vestiare. Se pare că bănuiala lor s-ar fi adeverit.

Actualizare 3 – IPJ Maramureș a deschis o anchetă

”Polițiștii s-au sesizat din oficiu. În cazul în care se vor contura elementele constitutive ale unei infracțiuni vor fi dispuse măsuri în consecința” au transmis reprezentanții IPJ Maramureș.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.