EXCLUSIV FOTO: Fratele fostului comandant al IPJ Maramureș a fost găsit fără viață în pârâul Cavnic (actualizare)

0
681

Intervenție de urgență la Cavnic în zona centrală a orașului, pe pârâul Cavnic. Pompierii militari din localitate și criminaliștii din cadrul IPJ Maramureș au fost solicitați să intervină după ce cadavrul unui bărbat a fost zărit în pârâul Cavnic.

Conform surselor noastre bărbatul ar fi dispărut de la domiciliu în cursul zilei de ieri, 1 ianuarie 2021. Poliția a fost anunțată despre dispariție abia astăzi dimineață.

Aceleași surse spun că bărbatul este un fost lider sindical al Mineri Cavnic, fratele fostului comandant al IPJ Maramureș, Ioan Isac.

Criminaliștii sunt la fața locului și prelevează probe pentru a stabili dacă sunt suspiciuni de vreo eventuală infracțiune în acest caz.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi, 02 ianuarie, la ora 9:00, polițiștii din Cavnic au fost sesizați despre faptul că un bărbat în vârstă de 69 de ani, domiciliat în oraș, a plecat ieri 1 ianuarie de la domiciliul său și nu a revenit.

Polițiștii, sprijiniți de jandarmii din cadrul Postului Montan Cavnic, au demarat de urgență verificări și la aproximativ o jumătate de oră l-au găsit pe bărbat în albia râului Cavnic, din păcate fără semne vitale. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții.

Până în acest moment nu există suspiciuni cu privire la decesul bărbatului. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a decedat.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.