FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Înfruntare cu ţipete şi urlete la Ardusat. Mascaţii abia au ţinut în frâu mulţimea adunată buluc la percheziţii

0
775

A fost scandal în Ajun de An Nou în localitatea maramureșeană Ardusat. Zeci de localnici de etnie rromă au ieșit în stradă după ce mascații de la Poliția Maramureș și cei de la Arme, Explozibili și Substanțe Toxice au efectuat percheziții la domiciliile unor persoane suspectate că ar deține și vinde ilegal artificii.

Oamenii s-au adunat fără să respecte nicio regulă din pandemie, au țipat și urlat cât i-au ținut gura, cerându-le explicații mascaților. Mai mult unii dintre ei au început să se îmbrâncească între ei încercând să ajungă cât mai aproape de polițiști.

Perchezițiile au continuat în baza mandatelor emise de Judecătoria Baia Mare localnicii fiind ținuți la distanță de mascați. La casă unui localnic a fost găsite 300 kg de articole pirotehnice în valoare de 9.000 de lei.

Click pe link pentru imagini video: Avertisment: limbaj licențios”

https://www.facebook.com/100044749361189/videos/237641084404202

Comunicat IPJ Maramureș

Politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substanțe Periculoase au intensificat în această perioadă activitățile de verificare a modului în care sunt deținute și comercializate articolele pirotehnice.

Azi, 31 decembrie, polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase, sprijiniți de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Fărcașa, au continuat activitățile specifice planului de acţiune naţional *„FOC DE ARTIFICII”. Astfel, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară emise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni.

In urma perchezitiilor efectuate pe raza comunei Ardusat, polițiștii au găsit la locuința unui bărbat aproximativ 300 kg de articole pirotehnice, în valoare de 9000 lei. Întreaga cantitate de articole pirotehnice a fost indisponibilizată, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Activitățile desfășurate azi au fost realizate cu sprijinul experților criminaliști, polițiștilor din cadrul Grupei Canine și luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.