EXCLUSIV FOTO – ABANDONAT ÎN CEHIA: UN TÂNĂR DIN POIENILE DE SUB MUNTE ESTE CĂUTAT DE TREI ZILE CU AJUTORUL ROMÂNILOR CARE MUNCESC ÎN ZONĂ

0
154

Un tânăr din Poienile de Sub Munte este căutat fără încetare în Cehia. Tânărul se întorcea din Germania în România, doar că în Cehia ar fi fost abandonat de șoferul unui microbuz. Sora acestuia a cerut sprijinul românilor prin intermediul rețelei de socializare. Imediat zeci de compatrioți au sărit în ajutor și au mers spre zona respectivă, începând să îl caute.

”Anunț important‼‼‼‼Bună tuturor. Am o rugăminte la toți din acest grup: este cineva care mă poate ajuta vă rog. Fratele meu a pornit din Germania miercuri seara la ora 18.00. În drum spre Romania s-au oprit în Cehia dar soferul l-a abandonat la adresa: Motel Poddubi Kaliště 49, 251 65 Kaliště Cehia. Am încercat să dăm de el dar nu am reușit. Nu-i merge nici telefonul și nu putem da de el. Este cineva care vorbește limba cehă și m-ar putea ajuta să vorbească cu poliția iar apoi să mă contacteze în privat pentru a-i da detaliile. Mulțumesc frumos! Pe el îl căutăm.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.