EXCLUSIV DISPĂRUT ÎN CEHIA: ”TRĂIESC! AU VRUT SĂ MĂ OMOARE, MI-AU LUAT BANII ȘI AM FUGIT. DOUĂ ZILE AM MERS PE JOS PRIN PĂDURE!!!”

0
583


Sora tânărului abandonat în parcarea unui hotel de Cehia ne-a contactat telefonic și ne-a declarat că fratele ei, Ivan din Poienile de Sub Munte a fost găsit! Prin intermediul acesteia am reușit să obținem în exclusivitate o declarație a acestuia.

”Eram în mașină cu doi consăteni și șoferul din Repedea. Mi-au pus ceva în băutură și m-am simțit tot mai rău. De câteva ori le-am cerut să oprească pentru că îmi era rău. Mi-am dat seama că nu e ceva în regulă și am fugit.


Au încercat să mă prindă dar nu au reușit. Două zile am mers prin pădure. Am reușit să ajung la o casă și am cerut ajutor. Omul acela m-a salvat. Nu mai aveam baterie la telefon și nu știam cum să anunț. Acum vine fratele meu după mine. Banii mi i-au luat. Aveam 1.200 de euro și mi i-au luat” ne-a spus tânărul.

Sora acestuia a precizat și faptul că Poliția din Cehia a fost alertată de dispariție, la fel și Poliția Maramureș. După ce tânărul va fi luat de fratele lui se vor opri la prima secție de poliție pentru a face plângere penală împotriva șoferului și celorlalți doi consăteni.

vom reveni cu informații despre acest caz cutremurător

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.