Bătaie de joc – Traseistul Gavriluți de la PNL Maramureș, noul director adjunct al Complexului Sportiv Lascăr Pană

0
128

Ce se întâmplă atunci când pierzi funcția de primar în comuna pe care ai condus-o timp de 16 ani? Ba chiar o pierzi în momentul în care partidul tău se află la guvernare, fiind pe val în toată țara.

În mod normal, ar trebui să dispari cu totul din politică și viața publică. Nu se întâmplă asta când te cheamă Ștefan Gavriluți și ești ținut în brațe de PNL Maramureș.

Ștefan Gavriluți a fost primarul Leordinei timp de 16 ani. După alegerile din septembrie, și-a făcut bagajele și-a plecat pe ușa din dos a primăriei. Nimeni nu-i regretă plecarea. După aproape 2 decenii, Leordina a rămas în continuare o comună săracă, uitată de lume, fără acces la utilități importante precum apă potabilă și canalizare.

Ce face domnul Gavriluți în aceste zile? E bine mersi, a trecut rapid peste înfrângerea rușinoasă de la alegerile locale și se consolează cu o funcție de director adjunct în cadrul Complexului Sportiv „Lascăr Pană”. A fost detașat în acest post pentru o perioadă de 6 luni.

Dacă ne întrebați ce treabă are sula cu prefectura, să știți că nu suntem în stare să vă răspundem. Poate găsiți răspunsurile la „guvernul meu”. Noi chiar nu putem înțelege ce anume îl recomandă pe un traseist să ajungă în conducerea complexului sportiv. Ce calități are un individ care a trecut de la PSD la PNL?

Noi ne declarăm extrem de dezamăgiți de modul în care funcționează lucrurile în județul căruia i s-a promis marea și sarea în timpul alegerilor locale. În loc să mergem înainte cu viteza prevăzută într-un anumit plan, ne întoarcem în timp și-i instalăm în funcții babane pe incompetenții din partide.

Ne pare rău și de sportivii Maramureșului. Performanța și excelența nu se încurajează atunci când în fruntea unui complex sportiv se află un individ care nu a fost în stare timp de 16 ani să le ofere condiții decente de viață locuitorilor din comuna Leordina.

Complexul Sportiv Lascăr Pană a ajuns bătaia de joc a politicienilor. Prima dată a fost mult prea capabilul Stroe de la PNL, care a lăsat complexul în paragină, iar acum a ajuns la butoane un primar care n-a realizat nimic timp de 16 ani. Ionele, pe astea ai uitat să le treci în planul tău!

Sursa foto și text: eMaramureș.ro

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.