PATINOAR IN BAIA MARE. De saptamana viitoare baimarenii vor putea patina in Parcul Mara.

0
1910

„Am bucuria să vin înaintea voastră cu o veste bună: am început amenajarea unui patinoar, foarte așteptat de majoritatea dintre voi!”, anunţă Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare, pe pagina sa de Facebook.

Patinoarul este amplasat în Parcul Mara, în parcarea paralelă cu strada Progresului din Baia Mare. Decizia noii locații a fost luată pentru a se evita o eventuală aglomerare în Centrul Vechi și, implicit, pentru a preveni îmbolnăvirea cu noul coronavirus. Patinoarul va rămâne deschis până la sfârșitul lunii ianuarie 2021.

Patinoarul are o suprafață de 600 de metri pătrați. Doritorii trebuie să știe că vor putea intra pe gheață o dată la două ore, respectiv: 10.00, 12.00, 14.00, 16.00, 18.00, 20.00 și 22.00 . Chiar dacă programul este limitat, ultima serie va fi la ora 23.15. Iubitorii acestui sport se vor putea bucura de suprafața gheții timp de 1 h și 15 minute.

Pentru prevenirea îmbolnăvirilor, pe gheață nu vor intra mai mult de 60 de persoane deodată. Având în vedere că în acest an nu va exista o garderobă, în spațiul special amenajat pentru a vă putea schimba încălțămintea este permis accesul pentru maximum zece persoane (spațiul prevede 4 mp/persoană), iar intrarea se va face pe bază de bilet. Vor fi două căi de acces, una pentru intrarea în patinoar și alta pentru ieșire. Astfel, vor fi respectate măsurile de prevenire, iar băimărenii se vor putea bucura de patinaj în cele mai sigure condiții.


Patinoarul se va deschide săptămâna viitoare, în funcție de condițiile meteorologice.

Srusa foto Facebook / Cătălin Cherecheş

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.