ȘOCANT: FOTO /VIDEO EXCLUSIV – Un bărbat din Vișeu de Sus susține că a fost bătut măr de 3 polițiști tocmai în sediul POLIȚIEI (ACTUALIZARE 2)

0
1735

Imagini greu de urmărit la Vișeu de Sus. Un bărbat susține că a fost bătut fără milă tocmai în sediul Poliției Orașului Vișeu de Sus. Conform acestuia el ar fi înjurat polițiștii în urmă cu cîteva luni pe o pagină de socializare iar zilele trecute a fost chemat la unitatea de poliție pentru a da explicații. Acolo susține el că polițiștii l-au bătut crunt. Întreaga poveste a fost postată pe facebook.

Bărbatul susține că l-au bătut 3 polițiști în sediul poliției

”Nu mi se pare normal ca POLIȚIA să abuze în acest hal de funcția pe care o au, aceste imagini sunt de aseară. Totul s-a întâmplat asa:

Acum câteva luni am făcut un live pe Facebook spunându-mi nemulțumirea față de Poliția Română pentru că m-au amendat pe nedrept iar acest live l-au văzut și câțiva polițiști de la secția de poliție Vișeu de Sus. S-au gândit că aseară întâlnindu-mă pe drum să se pună în fața mea mergând cu mașina pe drum cu 30/40km la ora. Fiind linie continuă au crezut că eu o să îi depășesc. Eu nu am făcut asta ci am mers în spatele lor. Spefic că ei erau în mașină personală. Într-un final m-au oprit. Le-am dat actele la control și totul era ok. Dupa aceea mi-au spus să merg cu ei la secție pentru a-mi controla masina pentru că ei ziceau că am droguri. Ok am zis, nici o problemă: merg. Pentru că știam că nu dețin așa ceva. După ce am ajuns la secție apropiindu-se de mine mi-am dat seama că sunt în stare de ebrietate, pentru că miroseau foarte tare a alcool.

La un moment dat au început să mă lovească. Erau 3 la număr. Nu puteam să fac nimic decât să stau și sa încasez bătaie fără milă de la ei pentru ca eram singur. După aceea vroiau să caute un cuțit și să mi-l dea mie în mână cu forța ca apoi să imi tragă un glonț ca să pară că eu am fost agresiv. Noroc că nu au găsit cuțit la îndemână. Aceasta este POLIȚIA ROMÂNĂ. Te cheamă la secție ca să te rupă în bătaie!!!” scris bărbatul din Vișeu.

ACTUALIZARE 1 – IPJ MARAMUREŞ

În urma apariției în mediul online a unor informații cu privire la un bărbat, care ar fi fost agresat într-un sediu de poliție, Compartimentul Informare si Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern, în vederea stabilirii situației de fapt și luării de măsuri legale.

ACTUALIZARE 2 – IPJ MARAMUREȘ

În completarea răspunsului privind posibila agresare a unui bărbat de către trei polițiști, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș, este abilitat să comunice următoarele:

Actele întocmite au fost înaintate azi, 10 decembrie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, cu propunerea de a se analiza oportunitatea efectuării de cercetări sub aspectul infracțiunii prevăzute de art. 296 Cod Penal.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.