AMENZI: Două site-uri de știri online din Maramureș au fost amendate cu câte 4.500 lei fiecare de poliție

0
795

La nivelul județului Maramureș, toate secțiile de votare au fost deschise fără incidente.

” În cursul zilei de ieri, 05 decembrie, au fost înregistrate două incidente electorale privind continuarea campaniei electorale în mediul on-line. În ambele cazuri polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale conform prevederilor Legii Nr. 208/2015.

Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte legislația electorală și regulile de conviețuire socială și de asemenea să sesizeze orice încălcare a legislației la numărul unic de urgență 112 sau celui mai apropiat reprezentant al Ministerului Afacerilor Interne.” transmite IPJ Maramureș.

72 acte identitate eliberate

Serviciile publice comunitare de evidenta a persoanelor din judetul nostru au eliberat ieri, 5 decembrie a.c., 72 acte de identitate. Dintre acestea 67 au fost carti de identitate și 5 carti de identitate provizorii.

6 arestați preventiv au votat

La nivelul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș, șase persoane private de libertate, care au dreptul de a vota, și-au exprimat opțiunea pentru exercitarea acestui drept. Urna mobilă a fost prezentă la sediul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă și toate persoanele și-au exercitat acest drept, fără incidente. De asemenea, la nivelul județului nostru trei persoane se află în stare de arest la domiciliu. Două dintre acestea au dreptul de a vota, însă niciuna nu și-a exprimat opțiunea pentru exercitarea acestui drept.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.