Cosmin Butuza (PSD): ”Guvernul PNL se folosește de vaccinul anti-COVID în scop electoral”

0
4062

Secretarul executiv al PSD Maramureș, Cosmin Butuza, candidatul formațiunii social-democrate pentru Camera Deputaților susține că PNL se folosește de „vaccinul electoral” ca să dea o falsă speranță românilor. Potrivit reprezentantului PSD Maramureș, Guvernul Orban vinde iluzii credulilor, fără niciun fel de scrupule, pe care îi cheamă la vot în 6 decembrie, disperați fiind să nu piardă puterea pe care o au de mai bine de un an de zile, un an în care au distrus nu doar sistemul sanitar ci și economia românească.

”Dacă vaccinul ar fi fost finalizat așa de repede, cum spune Iohannis, se puteau amâna alegerile parlamentare, până la apariția acestuia. Pentru că viața românilor nu are preț, iar siguranța noastră, a tuturor, ar trebui să primeze. În realitate însă, vaccinul nu există, după cum chiar și Iohannis a recunoscut când a spus că încă nu este autorizat sau agreat un astfel de vaccin la nivelul Uniunii Europene”, a conchis Comin Butuza, candidat al PSD Maramureș pentru Parlamentul României la alegerile din 6 decembrie.

Iohannis și Guvernul PNL trebuie să le explice românilor pe ce și cui a dat habarnistul mistru al finanțelor, Cîțu, banii pentru vaccin. Vorbim despre o sumă de 12 milioane de euro pe care Guvernul liberal susține că a plătită, însă nu există niciun vaccin autorizat. Mai mult, toți cei care au într-o fază mai mult sau mai puțin avansată producția unui astfel de vaccin au anunțat că nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele efecte nocive. Și atunci vine întrebarea logică: vorbim despre un vaccin electoral marca PNL?

Putem scăpa de acest guvern incompetent duminică, 6 decembrie, votând masiv anti PNL, anti Orban și anti Iohannis! În 6 decembrie putem să redăm românilor siguranța unui trai mai bun! În 6 decebmbrie alegem viața și libertatea în locul morții și a carantinei!

Articol comandat de Partidul Social Democrat Maramureș, cod mandatar financiar 11200020

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.