EXCLUSIV: Filmat în ipostaze compromițătoare cu o femeie într-un autoturism, un polițist de frontieră de la ITPF Sighet a fost șantajat de un contrabandist cu țigări din Ucraina

0
1440

Un polițist de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației a sesizat Direcția Generală Anticorupție Maramureș după ce un contrabandist l-ar fi amenințat că va publica imagini compromițătoare cu el pe rețelele de socializare.

Conform surselor noastre angajatul Poliției de Frontieră Maramureș ar fi fost fotografiat și filmat noaptea în ipostaze compromițătoare în compania unei femei într-un autoturism. Cei doi ar fi avut o aventură pe marginea unui drum județean din Maramureșul Istoric.

Aceleași surse suțin că polițistului de frontieră i s-ar fi cerut să spună zonele în care vor patrula echipajele în teren, pe frontiera României cu Ucraina. În acest fel șantajistul ar fi putut prelua fără probleme de la călăuzele ucrainene țigări de contrabandă în Munții Maramureșului.

Sursele noastre spun că angajatul ITPF nu s-a lăsat intimidat și a povestit totul procurorilor anticorupție, care au intervenit și l-au reținut pe contrabandist.

Informațiile noastre nu au putut fi confirmate în mod oficial pentru că ancheta penală este în desfășurare sub coordonarea unui procuror de a Parchetul de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.

vom reveni și cu alte detalii pe măsură ce le vom obține

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.