FOTO: VIȘEUL DE JOS – A lovit un podeț și s-a răsturnat pe capotă. Un tânăr a rămas încarcerat (actualizare)

0
695

În intervalul 21.11-23.11.2020, pompierii maramureșeni au intervenit în cazul a 6 situații de urgență.

Astăzi, 23.11., în jurul orei 2:40, pompierii din cadrul Secției Vișeu de Sus au intervenit pentru descarcerarea unei persoane, care a rămas încarcerată în urma producerii unui accident rutier pe DN18 la Vișeul de Jos. Victima, în vârstă de 21 de ani, a fost transportată la spital de către schipajul de prim ajutor S.M.U.R.D. Autoturismul era înmatriculat în județul Suceava.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

La ora 2.20, pe D.N.18 în Vişeu de Jos a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite uşor.

Din primele cercetări conducătorul autoturismului implicat a intrat pe contrasens, unde a lovit două capete de podeţ, după care s-a răsturnat pe plafon. Atât tînărul în vârstă de 20 de ani din judeţul Suceava, care se afla la volan, cât şi pasagera de pe locul din dreapta, o femeie în vârstă de 43 de ani, au suferit leziuni şi au fost transportaţi la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero. În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sâmbătă, 22.11., pompierii băimăreni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un utilaj. Focul a distrus compartimentul motor și habitaclul utilajului. La Vișeu de Jos, pompierii militari au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. Din fericire a ars doar funinginea din coșul de evacuare.

Duminică, 22.11, pompierii sigheteni au fost solicitați să intervină în Săpânța, unde un incendiu a izbucnit în casa unei scări. Flăcările au distrus 1 metru pătrat de izolație din polistiren, un tablou electric și 2 metri liniari de cablu electric. Garda de Intervenție Bogdan Vodă a lichidat un incediu în localitatea Strâmtura. Militarii au acționat cu 2 echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor. Flăcările au distrus circa 35 de metri pătrați din acoperișul unei case din lemn. De asemenea, în urma incendiului au ars și pereții portanți ai casei și diverse obiecte de mobilier și materiale textile. La Baia Sprie, pompierii din cadrul Detașamentului Baia Mare au lichidat un incendiu izbucnit la o claie de fân. Au ars circa 500 kg de fân.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.