VIDEO EXCLUSIV: Un hambar plin cu baloți arde ca o torță la Crăciunești (actualizare)

0
2012

Incendiu violent la Crăciunești. Flăcările au cuprins un hambar plin cu baloți de fân. Pompierii sigheteni s-au deplasat la fața locului, însă intervenția este extrem de dificilă din cauza flăcărilor uriașe.

Trei echipaje de pompieri cu apă și spumă și un echipaj SMURD intervin la fața locului.

ACTUALIZARE – ISU Maramureș

În intervalul 13.11-15.11.2020, pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a două incendii.

Vineri, 13.11., pompierii băimăreni au intervenit cu două echipaje de stingere, în localitatea Cavnic, unde o anexă gospodărească a fost cuprinsă de flăcări. În urma incendiului au ars circa 300 de metri pătrați de acoperiș din lemn, circa 30 de metri cubi de lemn pentru foc și diverse obiecte de mobilier.

Duminică, 15.11., Detașamentul de pompieri Sighet a intervenit în localitatea Crăciunești pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje. Pompierii sigheteni au acționat cu trei echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D. Focul a distrus depozitul pe o suprafață de circa 600 de metri pătrați și aproximativ 5000 de baloți de fân.

Personalul S.M.U.R.D. Maramureș a intervenit în cazul a 50 de urgențe medicale, după cum urmează: Baia Mare 15 cazuri, Fărcașa 3, Sighetu Marmației 10, Șomcuta Mare 6, Borșa 3, Vișeu de Sus 2, Bogdan Vodă 4 și Cavnic 7 cazuri.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.