FOTO VIDEO EXCLUSIV / CE PANDEMIE LA SIGHETU MARMAȚIEI – ZICI CĂ VINE SFÂRȘITUL LUMII: Îmbulzeală în magazine, bănci, pe trotuare. Îmbulzeală peste tot

0
242

Politicenii tot vorbesc pe la posturile de televiziune despre cât de bune sunt măsurile luate pentru a stopa extinderea pandemiei cu noul coronavirus.

La nivelul județului Maramureș avem mai multe comune, un oraș și un municipiu carantinate (comunele Vișeu de Jos, Petrova, Recea, Săcălășeni, orașul Tăuții Măgherăuș și municipiul Baia Mare). Totodată rata de infectare la o mie de locuitori la nivelul județului este de 3,9 (ieri, 12 noiembrie 2020).

Numai că odată ce ajungi în stradă se poate observa clar că nicio măsură nu este eficientă. Și nici respectată!

Astăzi vă prezentăm un exemplu elovent: 13 octombrie 2020 – ora 9.30 municipiul Sighetu Marmației. Zeci de oameni se înghesuiau să intre într-o bancă. Alții stau la rând la un bancomat pentru a-și scoate cel mai probabil salariul virat pe card. Așadar, putem spune fără a greși că recomandarea Guvernului de a folosi plata cu cardul nu este respectată de aproape niciun sighetean. Apoi trotuarele din centrul Sighetului sunt arhipline. Unii cu mască pe față, alții fără. Dar mai grav este că niciun polițist, niciun jandarm, niciun polițist local NU ESTE ÎN STRADĂ. Nu pentru a amenda, ci măcar pentru le atrage atenția oamenilor să poate mască sau pentru a o purta corespunzător.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.