EXCLUSIV VIDEO / ACTUALIZARE: Două petreceri sparte de polițiști și jandarmi la intrare în Cătălina. Baia Mare intră în carantină? (VIDEO)

0
2704

O petrecere a fost spartă în această seară de echipajele poliției și jandarmeriei. Se pare că agenții de poliție ar fi fost alertați de un apel la 112 în care li se preciza faptul că într-un local situat la intrarea în satul Cătălina are loc o petrecere, deși acestea sunt interzise pe întreg teritoriul județului.

Imediat zona a fost împânzită de polițiști și jandarmi. CJSU Maramureș urmează să comunice oficial detalii despre această acțiune.

Exact în același moment, CJSU Maramureș anunța că Târgu Auto situat pe raza localității Satu Nou de Jos va fi închis pentru 14 zile. Sursele noastre susțin că această decizie a fost luată în contextul în care municipiul Baia Mare are deja 2,94 cazuri pozitive la 1000 de locuituri. Se așteaptă ca mâine rata de 3 la o mie de locuitori să fie atinsă. Rămâne de văzut ce se va întâmpla. Vor carantina municipiul?

ACTUALIZARE

În această după-amiază, polițiștii Secției 1 Rurală Groși au efectuat verificări cu privire la modul de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-COV2 , la localuri și pensiuni aflate pe raza de competență.

În timpul acestei acțiuni dispuse de conducerea inspectoratului, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Groși, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, ai Biroului de Ordine Publică Baia Mare și lucrători ai Inspectoratului Județean de Jandarmi ”Pintea Viteazul” Maramureș au constatat faptul că, la un local din localitatea Cătălina se aflau în desfășurare două evenimente private la care au participat un număr de 31 de persoane. În urma controalelor, au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020, în valoare de peste 11.000 de lei.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.