ACTUALIZARE/ PERICOL PE ȘOSEA – Șofer din Maramureș, la un pas să provoace un dezastru după ce s-a băgat într-o depășire periculoasă (VIDEO)

1
795

Un astfel de moment de teribilism a fost surprins de camera de bord a unui șofer, pe un drum județean din Maramureș. Conducătoarea unui Volkswagen Golf “a decis” că drumul îi aparține și s-a avântat într-o serie de depășiri riscante. Totul s-a petrecut pe DN1C Baia Mare – Dej, în zona ”Dealul Ilarii” de la intrare în comuna Satulung.

Momentul culmimant a fost când, înainte de o curbă, aceasta s-a angajat în depășirea mai multor autovehicule. Chiar în timpul manevrei, din sens opus, circulând regulamentar, a apărut un alt autoturism care a fost la un pas să fie scos efectiv de pe drum de către șoferul Volkswagenului.

Mai mult, imediat după scena aceasta, șoferul și-a continuat drumul în mare viteză, continuând seria de depășiri și cu următoarele mașini care circulau în fața ei, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Subiectul a fost intens dezbătut pe rețelele de socializare, unde a fost dezvăluită și identitatea persoane care era la volan. Inițial internațiunii susțineau că o femeie ar fi condus autoturismul.

Iubitul acesteia a recunoscut faptul că el ar fi fost la volan. “Eu eram la volanul Golfului, nu mi se pare corect ca proprietarul mașinii sa fie implicat și denigrat în acel articol având în vedere faptul că la volanul mașinii eram eu. Îmi asum și îmi cer scuze ei și celorlalți participanți la trafic. Cu toții mai avem câte o depășire proastă, nu era linie continuă sau curbă , din păcate am anticipat distanța celui din față greșit sau prea târziu, dar asta nu denotă un condus agresiv, necivilizat sau “pericol public” având în vedere că am efectuat o depășire într-un loc permis. Vă mulțumesc frumos”, ne-a declarat iubitul tinerei.

Într-o postare pe Facebook, femeia îi îndeamnă pe șoferi să respecte regulile de bun-simț în trafic:

Adrian Barbur, ActualMM.ro. Sursă video: Dan Costea/ Radare Maramureș.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.