GALERIE FOTO EXCLUSIV: INTERVIN CU ARMATA – 200 de români ”prinși” într-un focar COVID-19 din Tiszaújváros, Ungaria

0
1762

Circa 200 de muncitori din România care muncesc pe la o rafinărie petrolieră din Tiszaújváros, Ungaria, au avut parte astăzi de șocul vieții lor. Alături de ei sunt muncitori și din Ucraina, Serbia și Bangladesh

În urmă cu puțin timp impresionante forțe ale armatei, poliției și cadre medicale au luat cu asalt șantierul. Nimeni nu intră, nimeni nu iese. Armata a izolat zonă după ce în weekend toți muncitori au fost testați pentru COVID-19.

Sursele noastre susțin că au fost depistați muncitori pozitiv iar imediat poliția și armata s-au mobilizat și au izolat zona. Oamenii sunt verificați și vor fi din nou testați.

În timpul desfășurării de forțe unui soldat maghiar i s-a făcut rău și a căzut inconștient. Imediat a fost chemat un elicopter care l-a preluat și l-a transportat spre spital.

”Nimeni nu ne spune ce se întâmplă. Sunt înarmați, au cătușe. Verifică, dar nu știm ce. Cred că vor si dezinfecta toate barăcile în care firma italiană cu sediul în Sicilia, care lucrează pentru rafinăria maghiară. Nu știm dacă ne vor ține aici în izolare sau ne vor trimite în România. Mai avem colegi blocați într-un hotel dar și în Miskolc” ne-a declarat unul dintre românii aflați la fața locului.

vom reveni cu detalii

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.