EXCLUSIV VIDEO: Dupa ce a chefuit la majoratul fiului unui preot, odrasla unui funcționar public s-a urcat la volan și s-a oprit cu mașina printre rafturile unui magazin din Ciocotiș

0
2867

Azi noapte, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați cu privire la faptul că în satul Ciocotiș a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă.

Conform surselor noastre la volan era un tânăr care ar fi fost la o cabană din zona Bloaja, la majoratul fiului unui preot. Acesta ar fi luat mașina și în satul Ciocotiș s-a oprit direct între rafturile unui magazin alimentar. Din ce ne-au spus sursele noastre băiatul este fiul unui funcționar public de la Curtea de Conturi. Totodată se pare că la locul accidentului s-a discutat să se spună că ar fi ferit o căprioară ce ar fi sărit în fața mașinii și astfel a ajuns în magazin

Ce spune Poliția

”Polițiștii ajunși la fața locului au efectuat verificări, iar în urma acestora au stabilit faptul că un tânăr de 19 ani, din Târgu Lăpuș, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat cu autoturismul în zidul unui imobil, unde funcționează un magazin alimentar.

În urma impactului conducătorul auto a suferit leziuni corporale, fiind transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În autoturism se mai afla o pasageră de 18 ani, care nu a suferit leziuni corporale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” a declarat în exclusivitate pentru www.baiamare24.ro, Ionel Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.