ACTUALIZARE: REÎNVIE USL? – Înțelegeri pe sub masă la Sighet: O parte din membrii PNL o abandonează pe candidata la funcția de primar Dana Ivașcu în favoarea lui Vasile Moldovan, candidatul PSD

0
1651

Înțelegeri politice pe sub masă au loc la Sighetu Marmației în prag de alegeri locale. Conform informațiilor obținute pe surse în exclusivitate de către noi, se pare că o parte din membrii PNL Sighet, văzând că Daniela Onița Ivașcu, candidatul PNL pentru funcția de primar, nu mai are nicio șansă de câștig, au decis că o abandoneze cu totul și să negocieze cu PSD pentru a-l susține pe Vasile Moldovan (PSD) pentru funcția de primar.

Se pare că partea PDL-istă a PNL-ului este ca care trădează atât candidatul cât și partidul, în frunte cu actualul consilier local Petre Tomșa, fost PDL-ist.

Înțelegerea ar fi fost parafată în cursul zilei de marți din această săptămână între gruparea Tomșa din PNL Sighet și PSD Sighet.

În urma susținerii lui Vasile Moldovan pentru funcția de primar, PSD Sighet garantează că, dacă iese Vasile Moldovan primar, atunci viitorul viceprimar va fi nimeni altul decât Petre Tomșa. Doar că aici apare o problemă: PSD a promis funcția de viceprimar UDMR-ului, în persoana actualului viceprimar Beres Ildi.

Se pare că și acest aspect a fost reglementat: doamnei Beres i s-a propus o nouă funcție ce va fi înființată, cea de „city manager”, un fel de șef peste toți banii din Sighet. Aceasta ar fi acceptat cu bucurie să ocupe noua funcție înființată.

Doar că, din nou se ivește o problemă: funcția de „city manager” a fost propusă unui candidat PSD pentru funcția de consilier local.

Pentru a-l împăca și pe acesta, i s-a propus în schimb funcția de director la firma de gospodărire a orașului, Urbana.

Întreaga înțelegere ar fi primit girul fostului primar al Sighetului, Ovidiu Nemeș, care postează mesaje de susținere a candidatului PSD din Sighet pentru funcția de prim-edil, Vasile Moldovan (vezi FOTO).

Se pare că astfel toți vor fi fericiți, mai puțin orașul și locuitorii acestuia.

Petre Tomșa, fost PDL-ist

Halal politică, halal partide concurente! Se pare că la Sighet defunctul USL învie!

ACTUALIZARE – Consilier liberal la CL Sighetu Marmației

Cu câteva zile înainte de alegerile locale încep să apară dezinformări marca PSD. De teamă că alegerile locale vor fi câștigate de echipa PNL, PSD-iștii rebranduiți în Coaliția pentru Maramureș au lansat știri false pentru a dezinforma sighetenii.

Articolul apărut în mediul online despre o înțelegere între mine și Coaliția pentru Maramureș este un FAKE NEWS. Nu există nicio înțelegere între mine și Coaliția pentru Maramureș sau oricare alt partid.

O SUSȚIN pe Daniela Onița Ivașcu pentru funcția de primar al municipiului Sighetu Marmației pentru că este candidatul cel mai competent și credibil. Susțin echipa PNL pentru Consiliul Local și pentru Consiliul Județean.Mulțumim sighetenilor pentru încrederea acordată echipei PNL. Duminică, 27 septembrie, implicarea va face diferența.

PETRU TOMȘA, candidat PNL pentru Consiliul Local Sighetu Marmației

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.