Nouă apariție editorială. Din trecutul comunei Vișeu de Jos-Denis Florin Năsui (foto)

0
490

O nouă apariție editorială în domeniul istoriei. Această carte este menită să ofere multe informatii din trecutul comunei Vișeu de Jos.

Este prima lucrare de acest fel. O scurtă monografie referitoare la istoria satului Vișeu de Jos. Un lucru intersant este că autorul este baiat care are doar 17 Ani. O inițiativă lăudabilă! Mai rar tineri care să iși scoată o carte la această vârstă. Felicitări!

“În lucrarea de faţă am încercat să ofer cititorilor informaţii istorice inedite despre Vişeu de Jos prin care să surprind cât mai bine viaţa localităţii din cele mai vechi timpuri şi până în prezent. Informaţiile incluse în lucrare se circumscriu perimetrului istoric maramureşean, cu trimiteri documentare spre unele evenimente din istoria ţării. Fotografiile document sunt adevărate izvoare istorice care să dăinuie peste veacuri şi descriu o adevărată imagine din trecutul satului Vişeu de Jos.”

“Lansare de carte-Din trecutul comunei Vișeu de Jos Prima monografie referitoare la istoria comunei Vișeu de Jos a fost lansată cu succes! Am dus la bun sfărșit ceea ce mi am propus în martie anul acesta.

O carte scrisă în pandemie! Cercetarea a fost asiduă. Cei care o să citiți o să aflați multe informații referitoare la trecutul satului nostru”

Denis Florin Năsui

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.