FOTO DOCUMENT: Conflict de interese și sute de hectare de pășune concesionate de un candidat pentru funcția de primar la Vișeul de Sus

0
10057

După apariția la emisiunile TV în care candidatul CMM la Primăria Vișeu de Sus a relatat că are în concesiune aproximativ 20 ha pășune, concesiune primită de la Primăria Vișeu de Sus. La scurt timp după declarațiile făcute am primit la redacție FOTOGRAFII -DOCUMENT care-l contrazic în totalitate!

Conform acestora, se pare că acesta și-a concesionat 140 ha pășune cu toate că ar avea doar 380 de animale!! Crescătorii de animale vișeuani s-au arătat extrem de revoltați de suprafața foarte mare pe care acesta și-a atribuit-o! Iar problemele nu se opresc aici!

Conflict grav de interese!

Același candidat, împreună cu soția sa, care culmea, este și secretara Primăriei Vișeu de Sus (cum altfel să primească 140 ha), a încheiat în anul 2019 un act adițional la contractele de pășunat chiar în timp ce era și consilier local în cadrul Consiliului Local Vișeu de Sus, iar actul a fost semnat și de soția acestuia!

Mai grav este și faptul că același candidat, în tripla sa calitate de administrator – consilier local – presedinte Comisia juridică din CL Vișeu de Sus, și-a avizat juridic propriul act aditional la propriul său contract de pășunat!

Mai mult, se spune prin Vișeu că Vlad a dat frâu liberi la caruțașii de lemne doar pentru a mai câștiga niște voturi. O fi sau nu așa, vom vedea!

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.