PRIMIM DE LA CITITORI: Campania bunului simț dusă de Gabriel Zetea vs campania disprețuitoare dusă de Ionel Bogdan

1
7618

Bună ziua, mă numesc Elena Timiș, sunt plecată în Italia de peste 25 de ani și aș vrea să vă trimit câteva rânduri despre campania electorală din Maramureșul meu drag.

Întotdeauna mi-au plăcut oamenii echilibrați, respectuoși și cu bun simț. M-am ferit de când mă știu de oamenii lăudăroși, de oamenii care nu au muncit nici măcar o zi în viața lor, de oamenii care, în lipsă de argumente, jignesc la foc automat atunci când sunt chestionați cu privire la propriile realizări.

Uite așa și cu campania electorală. Partea bună e că mai avem mai puțin de 2 săptămâni până când se încheie festivalul lăudăroșilor pe care nu-i doare gura să promită luna și stelele. Partea proastă e că oamenii cu bun simț, oamenii care știu ce înseamnă să muncești din greu, nu sunt apreciați pe cum ar trebui să fie.

Uite așa și cu campania electorală din Maramureș. Se dau lupte grele pentru fiecare loc din primăriile județene. Deasupra tuturor se așază întrecerea dintre Gabriel Valer Zetea, actualul președinte al Consiliului Județean Maramureș, și Ionel Bogdan, pretendentul la șefia județului trimis de PNL.

Privesc din afară desfășurarea campaniei electorale din Maramureș. Mă uit în stânga și îl văd pe Zetea. Liniștit, experimentat și mereu aflat pe drumuri.

Pe ce mă bazez când spun asta? I-am citit postările și atitudinea surprinsă de fotografi. În postări nu văd atacuri la persoană, nu jignește pe nimeni. Dimpotrivă, preferă să țină un jurnal de șantier cu care ne ține la curent cu starea drumurilor din județ. Iar în poze vedem un om care știe să lase capul jos atunci când e cazul, un om care respectă valorile Maramureșului.

Apoi m-am uitat în dreapta. Văd în Ionel Bogdan un tânăr furibund, plin de zel și gata să dărâme tot pe drumul către putere. Ca să își atingă obiectivele, nu ezită să atace la persoană. Jignește, reduce la zero activitatea celor din jurul său, oricât de mică sau mare ar fi. Se laudă pe unde a umblat, cu cine a mai dat mâna, etc. Nimic de realizări, în afara unei familii tare frumoase. Să-i trăiască! Atitudinea disprețuitoare parcă o simt și din poze…

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.