MITING ELECTORAL ANULAT: Din cauza COVID-19 nu s-a dat aviz de organizare în orașul Borșa

0
727

Astăzi la Borșa, PNL Maramureș ar fi trebuit să organizeze un miting electoral prilejuit de lansarea oficială a candidatului partidului la Primăria Orașului Borșa. Totul a fost anulat după ce nu s-au primit avizele din partea autorităților locale.

Neacordarea acestora vine în contextul în care PNL Maramureș a transmis într-un comunicat de presă faptul că unul dintre membrii din staful de campanie a fost confirmat pozitiv Covid-19.

Se pare că actualul candidat la Primăria Borșa, Timis Traian Remus, ar fi intrat în contact direct cu persoana confirmată pozitiv și din acest motiv ar trebui să se afle în izolare pentru următoarele 14 zile.

Să mai spunem și faptul că la finele acestei săptămâni premierul Orban ar fi trebuit să fie ajungă în județul Maramureș. Se pare că această deplasare a fost anulată după ce membrul din staff-ul de campanie al PNL a fost confirmat pozitiv COVID-19.

Mai mult, nimeni nu știe în ce stadiu este ancheta epidemiologică a DSP Maramureș. Spunem acest lucru pentru că, așa cum vedem din fotografiile publicate pe pagina oficială a candidatului PNL la Consiliul Județean Maramureș, membrul din staff-ul de campanie apare când cu mască, când fără mască. Iar localitățile în care a fost prezent intrând în contact cu zeci de persoane sunt numeroase. Amintim doar câteva: Șomcuta Mare, Satulung, Repedea etc.

vom reveni pe acest subiect

foto: facebook/primăria Borșa

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.