EXCLUSIV – AU ÎNNEBUNIT SALCÂMII… pardon JURNALIȘTII? Încă un jurnalist candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș

0
586

În urmă cu puțin timp am primit o informație bombă din lumea politică a județului Maramureș. Un alt jurnalist, realizator de emisiuni de televiziune, candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș. Asta după ce fostul jurnalist, Romeo Dobocan s-a înscris în aceeași cursă electorală pentru aceeași funcție.

Despre cine este vorba? Bogdan Eduard – realizator emisiuni la Orizont TV (în trecut a mai condus și realizat emisiuni și la defunctele Alfa TV Baia Mare, dar și la AXA TV Baia Mare).

foto: facebook.com

Conform informațiilor noastre acesta ar fi depus dosarul cu semnături în această seară la Biroul Electoral Județean Maramureș. Se aude că ar avea în spate și susținerea unui partid.

Așadar, doi jurnaliști din Maramureș au lăsat pixul și întrebările și au trecut în barca celor care promit multe dar reușesc să realizeze, de regulă, destul de puține.

Cine să fie muza celor doi? Băgăm mâna în foc că este vorba despre fostul jurnalist TV de Cluj, Rareș Bogdan.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.