TRAGEDIE LA CĂRBUNAR: Preotul din localitate a decedat după ce s-a izbit cu motocicleta de un copac. Nu avea permis (ACTUALIZARE)

0
7627

Tragedie astăzi după amiază în Cărbunar, județul Maramureș. Preotul din localitate, căsătorit, tată a doi copii, și-a pierdut viața într-un tragic accident de circulație.

Din primele informații se pare că acesta era cu motocicleta pe un drum comunal, unde ar fi pierdut controlul motocicletei în urma unui derapaj, și a căzut.

Impactul cu asfaltul i-a fost fatal preotului, medicii nereușind să îi salveze viața.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Astăzi, în jurul orelor 15:00, polițiștii din Groși au fost sesizați prin SNUAU 112 despre producerea unui accident rutier în localitatea Cărbunari.

La fața locului polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 41 de ani, care conducea o motocicletă pe strada principală din localitate, într-o curbă la dreapta, pierde controlul asupra direcției de deplasare și intră în coliziune cu un trunchi retezat al unui copac de pe marginea drumului.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a bărbatului . Echipajul medical ajuns la fața locului a declarat decesul acestuia.

Totodată, polițiștii au constatat că motociclistul nu deținea permis de conducere corespunzător categoriei și că motocicleta este neînmatriculată.

Reacția Episcopiei Maramureșului și Sătmarului: Preacucernicul Părinte Adrian Marian Ioan Ieremi a trecut la Domnul

Cu nespusă durere, dar cu nădejde în iubirea milostivă a lui Dumnezeu pe care L-a slujit cu râvnă neobosită, Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului anunță faptul că Preacucernicul Părinte Adrian Marian Ioan Ieremi, păstorul credincioșilor din Parohia „Nașterea Maicii Domnului” din localitatea Cărbunari, Protopopiatul Baia Mare, a trecut la cele veșnice, astăzi, la vârsta de 41 ani, în urma unui tragic accident rutier, care a avut loc în jurul orei 16:00.

La acest moment dramatic și de profundă întristare, Ierarhii Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, Precucernicii Părinți slujitori ai Sfintelor Altare ale Eparhiei, profesorii și colegii de la cele două Instituții teologice băimărene, transmitem gânduri de compasiune și mângâiere familiei îndurerate și greu încercate, doamnei preotese Mariana și fiilor Preacucerniciei Sale, Andrei și Mihail-Stelian, rugând pe Hristos Domnul să primească sufletul Părintelui întru Împărăția Sa cea veșnică.

Vom reveni în cel mai scurt timp cu detalii în ceea ce privește Slujba Înmormântării.

Dumnezeu să-l ierte și veșnică să-i fie pomenirea din neam în neam!

Biroul de Presă al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.