EXCLUSIV: AVEM IMAGINILE VIDEO ALE LUPTELOR DE STRADĂ în care un băimărean a fost bătut de trei indivizi pe strada Grănicerilor din Baia Mare (ACTUALIZARE)

0
2971

Așa cum am promis revenim cu informații noi referitoare la cazul scandalului din noaptea de 1 spre 2 august 2020 de pe strada Grănicerilor din Baia Mare.

Site-urile noastre au intrat în posesia mai multor imagini video în care se vede clar victima căzut pe asfalt iar pe lângă el trei indivizi, dintre care unul este înarmat cu o rangă (sau bâtă).

Bătut crunt victima a fost dusă la spital iar autoturismul pe care îl are acesta a fost distrus.

ACTUALIZARE

Din ce aflăm, pe surse, victima a fost astăzi arestată preventiv pentru violare de domiciliu!!! Asta în timp ce agresorii sunt ÎN LIBERTATE!!!

Victima a ajuns în arestul IPJ Maramureș

Victima are certificat medico-legal pentru 20 de zile în urma bătăii primite. De altfel, persoane din anturajul victimei susțin că lucrurile au stat complet diferit față de cele relatate de poliție.

Aceștia spun că victima ar fi fost invitată sâmbătă seara de două ori într-un apartament pentru a consuma băuturi alcoolice.

”Prima dată a mers și totul a fost bine. A doua oară l-au sunat și când a ajuns l-au pus la masă într-un capăt să nu poată ieși de acolo. L-au provocat și s-a apărat. Acolo a început bătaia. A continuat pe scări iar apoi în stradă. Cine sunt cei implicați? Știe toată lumea. Doar că au oameni în poliție. Ruda noastră a fost acuzată de violare de domiciliu și azi a fost arestată (în urmă cu două ore, n.r.) în timp ce ei sunt liberi. Ce violare de domiciliu când ei l-au invitat. Așa își face treaba poliția din Baia Mare. O să vorbim cu reprezentantul nostru să medieze o discuție cu poliția. Așa ceva nu se mai poate” ne-a spus un băimărean din anturajul victimei arestate.

AVERTISMENT! Imaginile video au conținut licențios:

CITEȘTE AICI ȘTIREA INIȚIALĂ:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.