BESTIA CU CHIP DE OM – ȚICĂU: Recidivist arestat preventiv pentru că a violat o fetiță de 6 anișori din sat, după ce a ademenit-o din stradă

0
911

Un bărbat în vârstă de 50 ani din Țicău a fost reținut de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale pentru 24 de ore. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunii de viol. Ulterior Judecătoria Baia Mare a dispus arestarea preventivă faţă de acesta pentru 30 de zile.

Ororile suspectului

Povestea începe la sfârșitul lunii iunie 2020 când o fetiță de doar șase anișori a fost ademenită de pe stradă de suspect. Sub diferite pretexte acesta a reușit să o atragă într-un loc ferit de ochii oamenilor și a violat-o. După comiterea faptei micuța a ajuns acasă unde i-a povestit mamei, așa cum a știut ea, ce a pățit. Imediat femeia s-a dus la Poliția Orașului Ulmeni unde a reclamat fapta. Inițial polițiștii au demarat cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de corupere sexuală, dar după ce specialiștii au reușit să înțeleagă ce le spune micuța, încadrarea juridică a fos schimbată în viol. Expertiza medicală a stabilit totodată acest lucru. Minora este supravegheată psihilogic pentru a putea trece peste această traumă.

Ce cerut să fie cercetat sub control judiciar, magistrații însă l-au trimis în arest preventiv

Magistrații de la Judecătoria Baia Mare au admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 2142/P/2020, din data de 10 iulie 2020 şi în consecinţă, În temeiul art. 226 Cod procedură penală, raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului STOICA TEODOR recidivist, pentru săvârşirea infracţiunii de viol, prevăzută de art. 218 alin. 1 şi 3 lit. c Cod penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal, pentru o perioadă de 30 de zile de la data de 10 iulie 2020 până în 8 august 2020 inclusiv. Respinge solicitarea inculpatului Stoica Teodor prin apărător de a se lua împotriva sa măsura preventivă a controlului judiciar.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.